Aandelen Atlassian Corp kopen

Wil je beleggen in Atlassian Corp aandelen? Op deze pagina kan je direct Atlassian Corp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atlassian Corp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atlassian Corp raadplegen. Atlassian Corp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TEAM.

Waar kan je Atlassian Corp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atlassian Corp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Atlassian Corp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atlassian Corp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Atlassian Corp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atlassian Corp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Atlassian Corp

De Atlassian Corp is een multinational dat bedrijfssoftwareproducten produceert. Ook is het ontwikkelaar van projectbeheer en inhoudsbeheer. Atlassian Corp verwierf bekendheid vanwege de ontwikkelde applicatie Jira en Confluence, een ondertussen bekend teamsamenwerkingsproduct.
De aandelen van Atlassian Corp staan als TEAM genoteerd op de Nasdaq en het hoofdkwartier is te vinden in Sydney in Australië. Oprichters van het bedrijf zijn Mike Brookes en Scott Forquahan. Beide studiegenoten financierden de start van de onderneming in 2002 met een creditcard schuld van 10.000 dollar. Ondertussen levert de Atlassian Corp aan meer dan 135.000 klanten.