Aandelen Atmos Energy kopen

Wil je beleggen in Atmos Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Atmos Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atmos Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atmos Energy raadplegen. Atmos Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATO.

Waar kan je Atmos Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atmos Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Atmos Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atmos Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Atmos Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atmos Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Atmos Energy

Atmos Energy is gevestigd in Dallas in de staat Texas. Het wordt algemeen beschouwd als een van de grootste bedrijven die alleen aardgas distribueren in Amerika. De cijfers zeggen meer dan genoeg; het bedient rond de drie miljoen aardgasdistributieklanten en doet dat in ongeveer 1400 gemeenschappen, verdeeld over negen staten. Het werkgebied loopt van het Oosten van de Verenigde Staten tot de Blue Ridge Mountains.
De aandelen van Atmos Energy worden als ATO verhandeld op de New York Stock Exchange. De onderneming bestaat al sinds 1906 en Atmos Pipeline and Storage is een bekende dochteronderneming.