Aandelen Atos kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Atos aandelen? Op deze pagina kan je direct Atos aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Atos. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Atos raadplegen. Atos is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ATO.PA.

Waar kan je Atos aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Atos kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Atos?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Atos. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Atos?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Atos? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Atos is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Atos.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Atos

Atos is een IT-bedrijf. Het houdt zich specifiek bezig met systeemontwikkeling en consultancy.  In Nederland is het met name bezig met het verwerken van betalingen, biedt het IT-dienstverlening, outsourcing, consulting en systeemintegratie.
 
Atos heeft ondertussen 110.000 werknemers en de activiteiten worden verdeeld over ondertussen al 73 verschillende landen. De aandelen worden op de aandelenbeurs Euronext Parijs verhandeld onder de noemer ATO. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Bezons. Grote man en oprichter van het bedrijf is Berard Bourigeaud. Het was de beste beslissing van zijn leven.

aandeel atos kopen