Aandelen AT&T kopen

Wil je beleggen in AT&T aandelen? Op deze pagina kan je direct AT&T aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AT&T. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AT&T raadplegen. AT&T is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool T.

Waar kan je AT&T aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AT&T kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AT&T?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AT&T. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AT&T?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AT&T? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf AT&T

AT&T stond aanvankelijk bekend onder de naam American Telephone & Telegraph (opgericht in 1880) en heeft ‘Ma Bell’ als bijnaam. AT&T kan ondertussen gezien worden als de grootste provider en whole-carrier op het gebied van mobiele telefoondiensten in Amerika.
In 2007 maakte AT&T definitief naam door een contract aan te gaan met Apple. Vanaf dat moment is AT&T de enige provider van de iPhone in de Verenigde Staten. Ondertussen nam het Amerikaanse telecommunicatie concern ook Directv over en deelde het zich zelfstandig op in tal van verschillende ‘Baby Bells’, om zo de eigen monopolie positie te doorbreken. AT&T is een grootmacht op het gebied van telefonie, telefoonnetwerken en kabel TV.