Aandelen Aurizon kopen

Wil je beleggen in Aurizon aandelen? Op deze pagina kan je direct Aurizon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aurizon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aurizon raadplegen. Aurizon is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AZJ.CHA.

Waar kan je Aurizon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aurizon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aurizon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aurizon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aurizon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aurizon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aurizon is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aurizon.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aurizon

Iedereen in Australië kent wel het bedrijf Aurizon. Dit is een zeer bekende spoorweg vrachtmaatschappij in Australië.  De activa waren voorheen nog in eigendom van de regering van Queensland. In 2010 werden de aandelen echter overgedragen aan een nieuwe onderneming: QR National Limited. In 2011 werden de aandelen voor het eerst verhandeld op de Australian Securities Exchange.
De aandelen hebben overigens de aanduiding AZJ bij de notering op de beurs. Aurizon bestaat al vanaf het jaar 2004 en twee van de bekendste dochters van de onderneming zijn Aurizon Network en eveneens Aurizon Operations.