Aandelen Aurora kopen

Wil je beleggen in Aurora aandelen? Op deze pagina kan je direct Aurora aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aurora. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aurora raadplegen. Aurora is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ACB.

Waar kan je Aurora aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aurora kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aurora?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aurora. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aurora?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aurora? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aurora is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aurora.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aurora

Aurora is een zeer bekend bedrijf uit Canada dat gelicentieerd is om cannabisproducten te verkopen. Het hoofdkwartier van de onderneming staat in Edmonton in Canada en de aandelen van Aurora worden verhandeld op zowel de beurs van Toronto als op de beurs in New York.  Behalve cannabis levert Aurora ook productiefaciliteiten.
Aurra heeft vijf verkooplicenties en is actief in ondertussen meer dan 25 landen. In Reliva en MedReleaf Corporation zijn er twee actieve dochterondernemingen. Aurora is opgericht door Terry Booth, Steve Dobler, Dak Lesack en Chris Mayerson.