Aandelen Aurubis kopen

Wil je beleggen in Aurubis aandelen? Op deze pagina kan je direct Aurubis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Aurubis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Aurubis raadplegen. Aurubis is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NDA.DE.

Waar kan je Aurubis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Aurubis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Aurubis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Aurubis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Aurubis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Aurubis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Aurubis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Aurubis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Aurubis

Aurubis is de grootste koperproducent van heel Europa en de op een na grootste ter wereld. Het hoofdkwartier van Aurubis vind je in Hamburg en de aandelen worden verhandeld op de Deutsche Börse als NDA. Het bedrijf werd in 2008 opgericht.
 
Cis Solartechniek is een bekende dochteronderneming van het bedrijf dat eerst Norddeutsche Affinerie AG heette. Nadat dit bedrijf in 2008 het Belgische Cumerio overnam, werd besloten om voortaan als Aurubis door het leven te gaan. Het bedrijf bleef atijd stabiel en daarom werken er al jarenlang meer dan 6000 mensen.