Aandelen Ausnet Services kopen

Wil je beleggen in Ausnet Services aandelen? Op deze pagina kan je direct Ausnet Services aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ausnet Services. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ausnet Services raadplegen. Ausnet Services is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AST.CHA.

Waar kan je Ausnet Services aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ausnet Services kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ausnet Services?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ausnet Services. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ausnet Services?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ausnet Services? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ausnet Services is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ausnet Services.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ausnet Services

Ausnet Services is een energiebedrijf dat genoteerd staat aan de Australian Securities Exchange en eveneens aan de Singapore Exchanges. Dertig procent van Ausnet Services is in eigendom van Singapore Services en voor een kleine 20 procent van State Grid Corporation of China. De rest is in handen van de overheid.
Aandelen Ausnet Services worden verhandeld als  AST op de Australian Securities Exchange. De SP Group geldt als moedermaatschappij van Ausnet Services. dat overigens opgericht werd in 2014. Het hoofdkwartier van de onderneming vind je overigens in Soutbank, Australië.