Aandelen Autodesk kopen

Wil je beleggen in Autodesk aandelen? Op deze pagina kan je direct Autodesk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Autodesk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Autodesk raadplegen. Autodesk is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqSG. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ADSK.

Waar kan je Autodesk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Autodesk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Autodesk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Autodesk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Autodesk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Autodesk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Autodesk

Autodesk is een internationaal opererend software en technologiebedrijf, dat in 1982 opgericht werd door John Walker. Het meest bekende product van Autodesk is ongetwijfeld de AutoCAD. Dit is een computer aided design applicatie die is ontwikkeld door microcomputers.
Autodesk ontwikkelt tegenwoordig overigens speciale versies van AutoCAD, specifiek voor onder meer architectuur, civiel ontwerp en werktuigbouwkunde. Autodesk splitste zich op in drie verschillende industriële branches in de vorm van MFG, AEC en M&E. Ook werd Autodesk Consulting, een servicegroep, opgericht. Autodesk is een multinational en werkt samen met een groot netwerk van plaatselijke distributeurs. Zo wil het lokaal de producten te ondersteunen.