Aandelen Autogrill kopen

Wil je beleggen in Autogrill aandelen? Op deze pagina kan je direct Autogrill aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Autogrill. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Autogrill raadplegen. Autogrill is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AGL-I.

Waar kan je Autogrill aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Autogrill kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Autogrill?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Autogrill. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Autogrill?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Autogrill? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Autogrill is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Autogrill.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Autogrill

Autogrill is opgericht in 1977 en is een keten van wegrestaurants en treinstations. Het bedrijf kreeg gestalte toen de Italiaanse staat in 1977 de restaurantketens Motta, Pavesit en Alemagno kocht, de bedrijven bundelde en er Autogrill van maakte.
In 1993 werd de stap naar het buitenland gemaakt toen Autogrill de helft van de aandelen van bedrijven in Frankrijk en Spanje overnam en daar ging ondernemen. Tegenwoordig is Autogrill zichtbaar langs de autobanen in Duitsland en ook die in Oostenrijk en Slovenië. Autogrill heeft ondertussen ongeveer 5500 vestigingen verdeeld over 1200 locaties in 43 landen.