Aandelen Autoliv kopen

Wil je beleggen in Autoliv aandelen? Op deze pagina kan je direct Autoliv aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Autoliv. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Autoliv raadplegen. Autoliv is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ALIV.ST.

Waar kan je Autoliv aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Autoliv kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Autoliv?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Autoliv. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Autoliv?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Autoliv? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Autoliv is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Autoliv.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.</center

Over Autoliv

Autoliv is een specialist in autoveiligheid en levert diensten aan zo goed als alle toonaangevende autofabrikanten ter wereld. Al jarenlang heeft Autoliv meer dan 60.000 mensen aan het werk en dat in meer dan 27 verschillende landen. Autoliv heeft in veertien van die landen technische centra gerealiseerd.
Autoliv heeft ook nog eens negentien testbanen, meer dan welke andere specialist op het gebied van autoveiligheid dan ook. Niet voor niets is het bedrijf opgenomen in de Fortune 500 lijst. De aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange, de Zweedse certificaten zijn ondergebracht bij de Nasdaq in Stockholm.