Aandelen Autonation kopen

Wil je beleggen in Autonation aandelen? Op deze pagina kan je direct Autonation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Autonation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Autonation raadplegen. Autonation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AN.

Waar kan je Autonation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Autonation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Autonation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Autonation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Autonation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Autonation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Autonation

Autonation is een zeer bekende autodealer in de Verenigde Staten. Het probeert zowel nieuwe als gebruikte auto’s aan de man en vrouw te brengen en met de veilingsites kan iedereen vanaf elke locatie een auto e koop aanbieden. Autonation werd opgericht in 1996 door Wayne Huizinga. Ondertussen verkoopt Autonation op meer dan 360 verschillende plekken nieuwe en gebruikte auto’s.
Vanuit Ford Lauderdale worden de activiteiten van Autonation centraal aangestuurd. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als AN. De meest bekende dochteronderneming van Autonation is overigens het ook al bekende House of Imports.