Aandelen AutoZone kopen

Wil je beleggen in AutoZone aandelen? Op deze pagina kan je direct AutoZone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in AutoZone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel AutoZone raadplegen. AutoZone is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AZO.

Waar kan je AutoZone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel AutoZone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel AutoZone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel AutoZone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in AutoZone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van AutoZone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over AutoZone

AutoZone is groot geworden en gebleven door het aanbieden van auto-onderdelen en accessoires en wordt algemeen beschouwd als de grootste van de Verenigde Staten. Het bedrijf dateert van 1974 en het heeft ruim zesduizend winkels in Amerika, Brazilië en Mexico. Je vindt het hoofdkantoor van AutoZone in Memphis Tennessee.
Op de NYSE worden de aandelen van AutoZone openbaar verhandeld als AZO en bovendien is het een S&P 500 component, zoals het ook een Russell 1000 component is. Het bedrijf stond eerder bekend aks AutoShack, dat in 1979 de eerste winkel opende in Forrest City in Arkansas.