Aandelen Avalonbay Communities kopen

Wil je beleggen in Avalonbay Communities aandelen? Op deze pagina kan je direct Avalonbay Communities aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Avalonbay Communities. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Avalonbay Communities raadplegen. Avalonbay Communities is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AVB.

Waar kan je Avalonbay Communities aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Avalonbay Communities kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Avalonbay Communities?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Avalonbay Communities. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Avalonbay Communities?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Avalonbay Communities? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Avalonbay Communities

Avalonbay Communities is een vastgoedbeleggingsfonds. Het investeert specifiek in appartementen en heeft er inmiddels zo’n 80.000 in bezit. Je vindt die appartementen in New England en de grootstedelijke gebieden van New York City, Washington, Seattle en Californië.
De aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als AVB. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arlington. Het bedrijf werd overigens opgericht in Alexandria en directe aanleiding voor de oprichting van de onderneming was een fusie tussen Avalon Properties en Bay Apartment Communities. We spreken dan van het jaar 1998.