Avantium aandelen kopen

Ieder jaar komen er weer nieuwe bedrijven op de beurs. Eén van de bedrijven die in 2017 zijn intrede maakte op de beurs, is Avantium. Meer over deze organisatie en Avantium aandelen kopen, lees je op deze pagina.

Avantium: een korte kennismaking

Avantium is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van een bepaalde soort moleculen. Het gaat om moleculen waar de materiaalsoort polyethyleenfuranoaat (pef) van wordt gemaakt. Het materiaal polyethyleenfuranoaat is de tegenhanger van het bekende pet en wordt ook wel ‘groen plastic’ genoemd. Met polyethyleenfuranoaat worden milieuvriendelijke drankflessen gemaakt, die hun inhoud nog beter bewaren dan de standaard plastic flessen.
Avantium heeft enkele grote klanten, waaronder Coca-Cola en Danone. Veel grote klanten van Avantium zijn strategische partners van het bedrijf. Dit versterkt de waarde van de organisatie.
Beleggen in Avantium

De koers van het aandeel Avantium

Wil je aandelen van Avantium aanschaffen? Dan is het verstandig om de actuele Avantium koers eerst te checken. Is de koers laag, dan is het interessant om in Avantium te investeren. Is de koers hoog, dan kun je beter even wachten met jouw investering. Hoe lager de koers, des te hoger de kans op een hoge winst bij het verkopen van jouw Avantium aandelen.
Je kunt de actuele koers van Avantium gemakkelijk hier checken.

CFD beleggen met Plus500

Je kunt in Avantium beleggen door aandelen te kopen bij DEGIRO, maar je kunt ook starten met CFD beleggen. Dit doe je bij een online broker als Plus500. Als je belegt in het CFD aandeel van Avantium, kun je op verschillende soorten koersbewegingen speculeren. Zo kun je een short positie aannemen als je een koersdaling verwacht en neem je een long positie aan als je een stijging van de Avantium koers verwacht.

Oefenen met een Plus500 demo-account

Heb je geen ervaring met CFD beleggen? Dan raden wij je aan eerst een demo-account af te sluiten bij Plus500. Een demo-account is gratis en maakt het mogelijk het CFD beleggen in Avantium met een fictief vermogen te oefenen. Gaat het beleggen goed? Dan kun je jouw demo-account omzetten in een echt beleggingsaccount. Je stort minimaal 100 euro op je account en je kunt echt starten met beleggen.
Door eerst te oefenen met beleggen, is de kans op winst groter. Bovendien kun je met het gratis demo-account van Plus500 achterhalen of CFD beleggen iets voor jou is. Is dit toch niet het geval? Dan kun je jouw vermogen op een andere manier beleggen. In dit geval ga je gewoon op zoek naar een vorm van beleggen die wel bij je past.