Aandelen Avantor kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Avantor aandelen? Op deze pagina kan je direct Avantor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Avantor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Avantor raadplegen. Avantor is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AVTR.

Waar kan je Avantor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Avantor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Avantor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Avantor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Avantor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Avantor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Avantor

Sterke punten Avantor

 • Toonaangevende positie in de life sciences-sector: Avantor is een gerespecteerd bedrijf binnen de life sciences-industrie en heeft een sterke positie opgebouwd. Ze leveren hoogwaardige producten en diensten aan laboratoria en onderzoekers over de hele wereld.
 • Breed scala aan producten en diensten: Avantor biedt een uitgebreid assortiment aan chemische, biologische en laboratoriumproducten, evenals diensten zoals technische ondersteuning en logistiek. Dit stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van klanten in de sector.
 • Focus op innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de life sciences-sector. Ze streven naar continue verbetering en vooruitgang.
 • Solide klantenbasis: Avantor heeft een brede en loyale klantenkring opgebouwd, variërend van academische instellingen tot farmaceutische bedrijven. Dit getuigt van het vertrouwen dat klanten hebben in de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en diensten van Avantor.

Zwakke punten Avantor

 • Gevoeligheid voor economische schommelingen: De vraag naar producten en diensten in de life sciences-sector kan worden beïnvloed door economische omstandigheden en overheidsbeleid. Avantor kan kwetsbaar zijn voor schommelingen in de vraag en bestedingen binnen de sector.
 • Concurrentiedruk: Hoewel Avantor een sterke positie heeft in de markt, wordt het geconfronteerd met concurrentie van andere leveranciers en fabrikanten van laboratorium- en life sciences-producten. Ze moeten zich blijven onderscheiden en innoveren om hun concurrentievoordeel te behouden.
 • Operationele complexiteit: Het aanbieden van een breed scala aan producten en diensten brengt operationele uitdagingen met zich mee. Avantor moet ervoor zorgen dat ze efficiënte processen en systemen hebben om de kwaliteit en levering van hun producten te waarborgen.
 • Regelgevingsrisico’s: Als leverancier binnen de life sciences-sector moet Avantor voldoen aan strenge regelgeving en kwaliteitsnormen. Eventuele non-conformiteit kan leiden tot juridische en reputatierisico’s.

Over Avantor

Avantor werd in 1904 opgericht en heeft in Radnor in de staat Pennsylvania het hoofdkwartier. Bekende dochters van Avantor zijn onder meer VWR Internationals en Puriton Products.

Het bedrijf maakt distribueert en verkoop producten en diensten voor de biofarmaceutische en gezondheidszorg, zoals ook het onderwijs en de overheid in zowel Noord als Zuid Amerika, Europa, Azië en Afrika en het Midden Oosten een beroep doen op producten van Avantor in de vorm van onder meer ultra zuivere chemicaliën, reagentia, laboratoriumproducten en aanverwante artikelen. De aandelen van Avantor worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als AVTR.

aandeeal avantor kopen

Wel of niet aandelen Avantor kopen?

Twijfel je of je aandelen van Avantor moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen die je kunnen helpen bij het nemen van die beslissing.

Oké, wat is Avantor eigenlijk? Nou, het is een toonaangevend bedrijf in de life sciences-sector. Ze leveren producten en diensten aan laboratoria en onderzoekers over de hele wereld. Ze spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van wetenschappelijke vooruitgang.

Als je overweegt om aandelen van Avantor te kopen, is het verstandig om wat onderzoek te doen. Kijk naar de financiële prestaties van het bedrijf en hoe het zich onderscheidt van concurrenten. Het kan ook nuttig zijn om de groeiperspectieven voor de life sciences-industrie te begrijpen.

Houd ook rekening met je eigen financiële situatie. Beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus investeer alleen geld dat je kunt missen. Het is verstandig om je beleggingen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Tot slot kan het handig zijn om advies in te winnen bij een financieel expert. Zij kunnen je helpen bij het analyseren van de kansen en risico’s van het kopen van Avantor aandelen, op basis van jouw specifieke doelen en omstandigheden.

Kortom, het kopen van aandelen van Avantor kan een interessante mogelijkheid zijn, maar het is belangrijk om goed onderzoek te doen, je eigen financiële situatie te evalueren en zo nodig advies in te winnen. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.