Aandelen Avantor kopen

Wil je beleggen in Avantor aandelen? Op deze pagina kan je direct Avantor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Avantor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Avantor raadplegen. Avantor is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AVTR.

Waar kan je Avantor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Avantor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Avantor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Avantor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Avantor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Avantor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Avantor

Avantor werd in 1904 opgericht en heeft in Radnor in de staat Pennsylvania het hoofdkwartier. Bekende dochters van Avantor zijn onder meer VWR Internationals en Puriton Products.
Het bedrijf maakt distribueert en verkoop producten en diensten voor de biofarmaceutische en gezondheidszorg, zoals ook het onderwijs en de overheid in zowel Noord als Zuid Amerika, Europa, Azië en Afrika en het Midden Oosten een beroep doen op producten van Avantor in de vorm van onder meer ultra zuivere chemicaliën, reagentia, laboratoriumproducten en aanverwante artikelen. De aandelen van Avantor worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als AVTR.