Aandelen Avis Budget kopen

Wil je beleggen in Avis Budget aandelen? Op deze pagina kan je direct Avis Budget aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Avis Budget. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Avis Budget raadplegen. Avis Budget is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAR.

Waar kan je Avis Budget aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Avis Budget kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Avis Budget?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Avis Budget. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Avis Budget?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Avis Budget? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Avis Budget

Avis Budget is het moederbedrijf van onder meer Avis Car Rental, Budget Car Rental, Budget Truck Rental, Payless Car Rental, Apex Car Rental, de Maggion Group en ZipCar en staat op de Nasdaq genoteerd als CAR.
Avis is een internationaal autoverhuurbedrijf met hoofdkantoor in Parsippany in New Jersey. Het bedrijf werd in 1946 in Michigan opgericht door Warren Avis. Avis Budget is onder die naam actief in met name Amerika, Latijns Amerika, India, Australië en Nieuw Zeeland. In andere delen van de wereld wordt vooral gewerkt onder de naam Avis Europe. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan vijfduizend kantoren en bekend is ook het bedrijfsmoto: ‘we try harder’.