Aandelen Avnet kopen

Wil je beleggen in Avnet aandelen? Op deze pagina kan je direct Avnet aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Avnet. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Avnet raadplegen. Avnet is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AVT.

Waar kan je Avnet aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Avnet kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Avnet?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Avnet. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Avnet?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Avnet? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Avnet

Avnet is een distributeur van elektronische componenten met in Phoenix, Arizona als vestigingsplaats voor het hoofdkantoor gekozen. Het bedrijf is vernoemd naar oprichter Charles Avnet die de onderneming in 1921 uit de grond stampte. Avnet is een S&P 400 component.
Avnet begon op de Radio Row van Manhattan en begon vervolgens in het jaar 1955 met handelen op de New York Stock. Tegenwoordig staan de aandelen van Avnet als AVT genoteerd op de Nasdaq. Premier Farnell en Avnet Abacus zijn de meer bekende dochters van Avnet. Sinds 2018 heeft Avnet een vermelding op de Nasdaq.