Aandelen Axis Capital kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Axis Capital aandelen? Op deze pagina kan je direct Axis Capital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Axis Capital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Axis Capital raadplegen. Axis Capital is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AXS.

Waar kan je Axis Capital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Axis Capital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Axis Capital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Axis Capital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Axis Capital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Axis Capital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Axis Capital

 Axis Capital is de moeder van de Axis Bedrijvengroep. Het biedt producten en diensten voor risico-overdracht via de dochters en via een kantorennetwerk. Dat doet het in Bermuda, de Verenigde Staten, Europa en Singapore.  Axis Capital biedt onder meer verschillende verzekeringsdiensten aan.

Aandelen van Axis Capital worden verhandeld onder de aanduiding AXS. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Pembridge  en de onderneming werd in 2001 officieel opgericht. Dat gebeurde in Pembroke op Bermuda.  Een bekende, zo niet de meest bekende, dochteronderneming van Axis Capital is  Axis Speciality.

aandeel axis capital kopen