Aandelen Axsome Therapeutics kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Axsome Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Axsome Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Axsome Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Axsome Therapeutics raadplegen. Axsome Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AXSM.

Waar kan je Axsome Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Axsome Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Axsome Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Axsome Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Axsome Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Axsome Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Axsome Therapeutics

Axsome Therapeutics werd opgericht in 2012 en geldt als een biofarmaceut in de klinische fase. Het is druk doende om nieuwe therapieën te ontwikkelen die moeten hepen bij aandoeningen aan het centraal zenuwstelsel. Het produceerde ondertussen al AXS-05. Dit middel helpt bij mensen die te kampen hebben met allerlei vormen van depressies.

Axsome Therapeutics ontwikkelt bovendien geneesmiddelen voor Alzheimer en migraine en doet ook onderzoek naar geneesmiddelen bij narcolepsie. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City De aandelen staan onder de naam AXSM op de Nasdaq.

aandeel axsome therapeutics