Aandelen Azimut Holding kopen

Wil je beleggen in Azimut Holding aandelen? Op deze pagina kan je direct Azimut Holding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Azimut Holding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Azimut Holding raadplegen. Azimut Holding is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AZM-I.

Waar kan je Azimut Holding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Azimut Holding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Azimut Holding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Azimut Holding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Azimut Holding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Azimut Holding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Azimut Holding is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Azimut Holding.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Azimut Holding

Azimut Holding is een vermogensbeheerder. Het hoofdkwartier vind je in Milaan en behalve in Italië is Azimut Holding ook actief in Australië, Brazilië, Chili, China, Egypte, Ierland, Luxemburg en Amerika, en nog tal van andere landen. De aandelen worden op de beurs – de Borsa Italiana-  in Italië verhandeld onder de noemer AZM. Pietro Giuliani geldt als de oprichter van het bedrijf.
Azimut Holding geldt als een onbetwist specialist in investeringsbeheer voor specifiek de particulieren en de institutionele klanten. De onderneming is ook een FTSE Mib Component.