Aandelen Babcock International kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Babcock International aandelen? Op deze pagina kan je direct Babcock International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Babcock International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Babcock International raadplegen. Babcock International is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAB-L.

Waar kan je Babcock International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Babcock International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Babcock International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Babcock International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Babcock International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Babcock International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Babcock International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Babcock International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Babcock International

Babcock International is een multinational die gespecialiseerd is in het beheren van complexe activa en infrastructuren. De aandelen worden op de beurs in Londen als BAB verhandeld. In Londen staat het hoofdkantoor van het bedrijf dat in Babcock Mission Critical Services Australia een bekende dochteronderneming heeft.

De onderneming doet zaken met het Ministerie van defensie en andere overheidsinstanties. Het bedrijf heeft de werkzaamheden verdeeld in vier onderdelen en is ook actief in Afrika, Noord en Zuid Amerika, Europa en Australië. Babcock International is overigens ook een FTSE 250 component.

aandeel babcock international

Wel of niet aandelen Babcock International kopen?

Babcock International is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in defensie, beveiliging en nooddiensten. Als je geïnteresseerd bent in de defensie-industrie, kan het kopen van aandelen van Babcock International een goede optie zijn.

Het bedrijf heeft sterke punten, zoals een stabiele financiële positie en een diverse klantenbasis. Bovendien heeft het bedrijf een lange geschiedenis en ervaring in de sector, wat kan bijdragen aan de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Echter, het is ook belangrijk om de zwakke punten van het bedrijf in overweging te nemen. Babcock International is afhankelijk van overheidscontracten, wat kan leiden tot onzekerheid in de toekomst. Daarnaast heeft het bedrijf te maken met kostenbesparingen en reorganisaties, wat kan leiden tot onrust onder werknemers.

Als je bereid bent om te investeren in de defensie-industrie en op de hoogte bent van de mogelijke risico’s, kan het kopen van aandelen van Babcock International een goede keuze zijn. Het is echter altijd belangrijk om goed onderzoek te doen en advies te vragen voordat je een beslissing maakt over investeringen.