Aandelen Babcock International kopen

Wil je beleggen in Babcock International aandelen? Op deze pagina kan je direct Babcock International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Babcock International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Babcock International raadplegen. Babcock International is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAB-L.

Waar kan je Babcock International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Babcock International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Babcock International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Babcock International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Babcock International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Babcock International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Babcock International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Babcock International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Babcock International

Babcock International is een multinational die gespecialiseerd is in het beheren van complexe activa en infrastructuren. De aandelen worden op de beurs in Londen als BAB verhandeld. In Londen staat het hoofdkantoor van het bedrijf dat in Babcock Mission Critical Services Australia een bekende dochteronderneming heeft.
De onderneming doet zaken met het Ministerie van defensie en andere overheidsinstanties. Het bedrijf heeft de werkzaamheden verdeeld in vier onderdelen en is ook actief in Afrika, Noord en Zuid Amerika, Europa en Australië. Babcock International is overigens ook een FTSE 250 component.