Aandelen BAE Systems kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in BAE Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct BAE Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BAE Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BAE Systems raadplegen. BAE Systems is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BA-L.

Waar kan je BAE Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BAE Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel BAE Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BAE Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BAE Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BAE Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BAE Systems is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BAE Systems.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse BAE Systems

Sterke punten:

  • Defensie-industrie: BAE Systems is actief in de defensie-industrie, wat een stabiele en winstgevende sector kan zijn vanwege de langdurige contracten met overheden.
  • Internationaal bereik: BAE Systems heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in meer dan 40 landen, wat het bedrijf kan helpen om te profiteren van verschillende marktomstandigheden en valuta’s.
  • Diversificatie: BAE Systems heeft diverse bedrijfsonderdelen, zoals luchtvaart, maritieme en cyberbeveiligingsactiviteiten, waardoor het bedrijf minder kwetsbaar is voor schommelingen in specifieke markten.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van overheden: De contracten van BAE Systems zijn grotendeels afhankelijk van overheden, waardoor het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor politieke veranderingen en budgetbeperkingen.
  • Regelgevingsrisico’s: Als defensiebedrijf moet BAE Systems voldoen aan strenge regelgeving en kan het bedrijf te maken krijgen met juridische en financiële risico’s als deze regels worden overtreden.
  • Concurrentie: De defensie-industrie is competitief en BAE Systems heeft te maken met concurrentie van andere bedrijven in de sector, wat de winstmarges kan beïnvloeden.

Over BAE Systems

Bae Systems is een multinational en een bedrijf dat zich heeft toegelegd op defensie, veiligheid en de luchtvaart. In het Engelse Farnborough staat het hoofdkwartier van Bae Systems.

De Britse onderneming heeft wereldwijde belangen en een heel stevige voet aan de grond in Noord Amerika. Veel van de activiteiten worden overigens door de dochterondernemingen uitgevoerd. Bae Systems is een Public Limited Company en in MBDA heeft het een vooraanstaande dochter. Op de bekende Londen Stock Exchange worden de aandelen van Bae Systems overigens verhandeld onder de naam BA.

aandeel bae systems

Wel of niet aandelen BAE Systems kopen?

BAE Systems is een Brits defensiebedrijf dat actief is in de luchtvaart-, maritieme en cyberbeveiligingssector. Voordat u besluit om aandelen van BAE Systems te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te overwegen.

Een van de sterke punten van BAE Systems is de defensie-industrie waarin het bedrijf actief is. Dit kan een stabiele en winstgevende sector zijn vanwege de langdurige contracten met overheden. Bovendien heeft BAE Systems een wereldwijde aanwezigheid en is het actief in meer dan 40 landen, waardoor het bedrijf kan profiteren van verschillende marktomstandigheden en valuta’s. Tot slot heeft BAE Systems diverse bedrijfsonderdelen, waardoor het bedrijf minder kwetsbaar is voor schommelingen in specifieke markten.

Er zijn echter ook zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo zijn de contracten van BAE Systems grotendeels afhankelijk van overheden, waardoor het bedrijf kwetsbaar kan zijn voor politieke veranderingen en budgetbeperkingen. Bovendien moet het bedrijf voldoen aan strenge regelgeving, wat tot juridische en financiële risico’s kan leiden. Tot slot heeft BAE Systems te maken met concurrentie van andere bedrijven in de sector, wat de winstmarges kan beïnvloeden.

Al met al is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van BAE Systems zorgvuldig af te wegen voordat u besluit om aandelen van het bedrijf te kopen. Als u bereid bent om de risico’s te accepteren, kan het bedrijf mogelijk een goede investering zijn vanwege de stabiliteit van de defensie-industrie en het wereldwijde bereik van het bedrijf.