Aandelen Baker Hughes kopen

Wil je beleggen in Baker Hughes aandelen? Op deze pagina kan je direct Baker Hughes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Baker Hughes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Baker Hughes raadplegen. Baker Hughes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKR.

Waar kan je Baker Hughes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Baker Hughes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Baker Hughes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Baker Hughes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Baker Hughes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Baker Hughes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Baker Hughes

Baker Hughes is een industrieel servicebedrijf en een van de grootste olieservicebedrijven die de wereld kent. De onderneming levert olie en gas producten en diensten voor olieboringen, de evaluatie van formaties en de voltooiing van producties en reservoiradvies. De aandelen worden openbaar verhandeld als BKR op de New York Stock Exchange. Hoofdkantoor van Baker Hughes is te vinden in Houston in de staat Texas.
Bekende dochters van Baker Hughes zijn GE Oil and Gas, Vetco Gray Inc. Het bedrijf is een S&P 500 component en General Electric is met een kleine 40 procent van de aandelen grootaandeelhouder van Baker Hughes.