Aandelen Baker Hughes kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Baker Hughes aandelen? Op deze pagina kan je direct Baker Hughes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Baker Hughes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Baker Hughes raadplegen. Baker Hughes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKR.

Waar kan je Baker Hughes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Baker Hughes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Baker Hughes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Baker Hughes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Baker Hughes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Baker Hughes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Baker Hughes

Sterke punten Baker Hughes

 • 1. Gevestigde marktpositie: Baker Hughes heeft een sterke positie in de markt voor olie- en gasdiensten. Het bedrijf heeft een solide klantenbestand en is wereldwijd actief.
 • 2. Technische expertise: Baker Hughes beschikt over geavanceerde technische kennis en expertise op het gebied van olie- en gasexploratie en productie. Dit stelt het bedrijf in staat om hoogwaardige diensten en oplossingen te bieden aan zijn klanten.
 • 3. Innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve technologieën en oplossingen te ontwikkelen. Dit stelt Baker Hughes in staat om concurrerend te blijven in de snel evoluerende olie- en gasindustrie.
 • 4. Diversificatie: Baker Hughes heeft zich gediversifieerd in verschillende segmenten van de olie- en gasmarkt, waaronder boortechnologie, productie en chemische diensten. Dit helpt het bedrijf om risico’s te spreiden en groeimogelijkheden te benutten.
 • 5. Sterke financiële positie: Het bedrijf heeft een solide financiële positie, wat het vermogen van Baker Hughes om te investeren in groei en nieuwe projecten ondersteunt.

Zwakke punten Baker Hughes

 • 1. Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Baker Hughes is sterk afhankelijk van de prestaties van de olie- en gasindustrie. Schommelingen in olieprijzen en marktomstandigheden kunnen een negatieve invloed hebben op de activiteiten en resultaten van het bedrijf.
 • 2. Concurrentie: De olie- en gasdienstenmarkt is sterk concurrentieel, met grote spelers zoals Schlumberger en Halliburton. Baker Hughes moet concurreren om klanten te behouden en nieuwe contracten binnen te halen.
 • 3. Milieubeperkingen: Als gevolg van toenemende bezorgdheid over klimaatverandering en milieueffecten van olie- en gasactiviteiten, kunnen strengere regelgeving en milieubeperkingen de groeimogelijkheden van Baker Hughes beperken.
 • 4. Volatiliteit van de olieprijzen: Schommelingen in de olieprijzen kunnen de investeringen en activiteiten in de olie- en gasindustrie beïnvloeden. Dit kan de vraag naar diensten van Baker Hughes beïnvloeden.
 • 5. Geopolitieke risico’s: Baker Hughes opereert wereldwijd, waardoor het blootgesteld is aan geopolitieke risico’s, zoals politieke instabiliteit, handelsspanningen en regionale conflicten

  . Deze risico’s kunnen de bedrijfsactiviteiten beïnvloeden.

Over Baker Hughes

Baker Hughes is een industrieel servicebedrijf en een van de grootste olieservicebedrijven die de wereld kent. De onderneming levert olie en gas producten en diensten voor olieboringen, de evaluatie van formaties en de voltooiing van producties en reservoiradvies. De aandelen worden openbaar verhandeld als BKR op de New York Stock Exchange. Hoofdkantoor van Baker Hughes is te vinden in Houston in de staat Texas.

Bekende dochters van Baker Hughes zijn GE Oil and Gas, Vetco Gray Inc. Het bedrijf is een S&P 500 component en General Electric is met een kleine 40 procent van de aandelen grootaandeelhouder van Baker Hughes.

Baker Hughes

Wel of niet aandelen Baker Hughes kopen?

Ben je geïnteresseerd in de olie- en gasindustrie en vraag je je af of het een goed idee is om aandelen van Baker Hughes te kopen? Laten we de voor- en nadelen bekijken voordat je een beslissing neemt.

Laten we beginnen met de sterke punten van Baker Hughes. Als een van ’s werelds grootste oliefield-servicesbedrijven heeft Baker Hughes een solide positie in de sector. Het bedrijf biedt een breed scala aan technologieën en diensten voor de olie- en gasindustrie.

Een ander voordeel is de wereldwijde aanwezigheid van Baker Hughes. Het bedrijf opereert op internationaal niveau en heeft toegang tot diverse markten. Dit kan kansen bieden voor groei en stabiliteit.

Daarnaast heeft Baker Hughes een sterke focus op innovatie en technologische vooruitgang. Het investeert in nieuwe technologieën zoals data-analyse en digitale oplossingen om de efficiëntie en prestaties in de sector te verbeteren.

Aan de andere kant is de olie- en gasindustrie volatiel en onderhevig aan prijsschommelingen. De prestaties van Baker Hughes kunnen worden beïnvloed door schommelingen in de olieprijzen en de investeringen van oliemaatschappijen.

Bovendien is de olie- en gasindustrie onderworpen aan milieu- en regelgevingskwesties. Veranderingen in regelgeving kunnen van invloed zijn op de activiteiten van Baker Hughes en extra kosten met zich meebrengen.

Voordat je aandelen van Baker Hughes koopt, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en je risicobereidheid te beoordelen. Investeren in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus het is verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je beslissingen neemt.