Aandelen Balfour Beatty kopen

Wil je beleggen in Balfour Beatty aandelen? Op deze pagina kan je direct Balfour Beatty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Balfour Beatty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Balfour Beatty raadplegen. Balfour Beatty is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BBY-L.

Waar kan je Balfour Beatty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Balfour Beatty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Balfour Beatty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Balfour Beatty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Balfour Beatty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Balfour Beatty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Balfour Beatty is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Balfour Beatty.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Balfour Beatty

Balfour Beatty is een alom gerespecteerde infrastructuurgroep die actief is in onder meer het Verenigd Koninkrijk. Het heeft capaciteiten in bouwdiensten, het biedt ondersteunende diensten en pleegt actief investeringen. De aandelen van Balfour Beatty worden als BBY verhandeld op de beurs in Londen.
Bekende dochteronderneming is Balfour Beatty Construction. Aan de wieg van de successen van het bedrijf staat George Balfour en Andrew Beatty, die hun onderneming uit zagen groeien tot een FTSE 250 component. De activiteiten concentreren zich rond Engeland, Ierland, Amerika, Canada en een deel van Azië.