Aandelen Ball kopen

Wil je beleggen in Ball aandelen? Op deze pagina kan je direct Ball aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ball. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ball raadplegen. Ball is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLL.

Waar kan je Ball aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ball kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ball?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ball. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ball?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ball? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ball

Ball staat bekend om de productie van glazen, potten, deksel en aanverwante artikelen, materialen die specifiek gebruikt werden om thuis in te kunnen blikken. De aandelen van Ball worden op de New York Stock Exchange verhandeld als BLL. Met de jaren ontwikkelde het bedrijf zich echter en biedt het thans een veel breder dienstenpakket aan.
Zo is dochter Ball Aerospace Technologies actief binnen de ruimtevaart. Het bedrijf werd al in 1880 opgericht als Woorden Jacket Can Company. Tegenwoordig is Ball ook de grootste fabrikant van recyclebare metalen drank- en voedselcontainers.