Aandelen Ballard Power Systems kopen

Wil je beleggen in Ballard Power Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct Ballard Power Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ballard Power Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ballard Power Systems raadplegen. Ballard Power Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BLDP.

Waar kan je Ballard Power Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ballard Power Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ballard Power Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ballard Power Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ballard Power Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ballard Power Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ballard Power Systems is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ballard Power Systems.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ballard Power Systems

Ballard Power Systems is een alom geroemd ontwikkelaar en fabrikant van brandstofcel producten die zijn uitgerust met het proton uitwisseling membraam. Dat doen ze voor markten als zware motoren, draagbouw stroom, materiaalbehandeling en technische diensten. Ondertussen ontwierp en verzond het bedrijf al meer dan 400 MVV aan deze brandstofcel producten. 
Ballard Power Systems heeft in Protonex Technology Corporation een bekende dochter. De aandelen van de onderneming worden als BLOP verhandeld op de Toronto Stock Exchange. Ballard Power Systems werd overigens opgericht in het jaar 1979.