Aandelen Baloise kopen

Wil je beleggen in Baloise aandelen? Op deze pagina kan je direct Baloise aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Baloise. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Baloise raadplegen. Baloise is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BALN.VX.

Waar kan je Baloise aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Baloise kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Baloise?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Baloise. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Baloise?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Baloise? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Baloise is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Baloise.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Baloise

De Zwitserse groep Baloise met hoofdkantoor in het Zwitserse Basel is met de verschillende werkmaatschappijen die het heeft actief in onder andere het bank- en verzekeringswezen en geldt in dat opzicht op de drie na grootste van heel het land. De aandelen worden verhandeld op de Swiss Exchange. De aandelen worden aangeduid als BALN. Jaar van oprichting was overigens 1962.
Bekende dochteronderneming van Baloise is Basler Sachsversichering AG. Aanvankelijk luisterde de specialist in verzekeringen overigens naar de naam Basler Versicherung. Baloise kocht in 2019 nog het Belgische Fidea en werd daardoor opnieuw groter.