Aandelen Banca Generali kopen

Wil je beleggen in Banca Generali aandelen? Op deze pagina kan je direct Banca Generali aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Banca Generali. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Banca Generali raadplegen. Banca Generali is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BGN-I.

Waar kan je Banca Generali aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Banca Generali kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Banca Generali?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Banca Generali. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Banca Generali?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Banca Generali? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Banca Generali is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Banca Generali.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Banca Generali

Banca Generali is een Italiaanse bank dat onder meer doet aan private banking en vermogensbeheer. De onderneming maakt onderdeel uit van de FTSE Mib Index. Banca Generali vertegenwoordigt blue chip op de beurs. Het merendeel van de aandelen van de bank is in handen van de verzekeringsgroep Assicurazioni Generali. Op de beurs in Italië worden de aandelen van de Generali bank verhandeld als GBGN.
De bank is actief vanaf het oprichtingskaar 1998 en het heeft met onder meer Banca BSO Italia Spa en Generfid een aantal belangrijke dochterbedrijven.