Aandelen Banco BPM kopen

Wil je beleggen in Banco BPM aandelen? Op deze pagina kan je direct Banco BPM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Banco BPM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Banco BPM raadplegen. Banco BPM is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAMI-I.

Waar kan je Banco BPM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Banco BPM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Banco BPM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Banco BPM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Banco BPM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Banco BPM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Banco BPM is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Banco BPM.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Banco BPM

Banco BPM is een Italiaanse bank die werd opgericht op de eerste dag van 2017. De bank is het resultaat van een fusie van Banco Popolare en Banco Popolare di Milano. Het geldt als de op twee na grootste op het gebied van particuliere en zakelijke banken in Italië. In dat kader moet het alleen Sanpaolo en UniCredit voor laten gaan.
De aandelen van het bedrijf worden verhandeld als BAMI op de beurs van Italië. De bank heef het hoofdkantoor in Verona en Cassa di Risparmio di Lucas Pisa Livorno geldt als een voorname dochteronderneming van Banco BPM.