Aandelen Banco de Sabadell kopen

Wil je beleggen in Banco de Sabadell aandelen? Op deze pagina kan je direct Banco de Sabadell aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Banco de Sabadell. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Banco de Sabadell raadplegen. Banco de Sabadell is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAB.E.

Waar kan je Banco de Sabadell aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Banco de Sabadell kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Banco de Sabadell?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Banco de Sabadell. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Banco de Sabadell?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Banco de Sabadell? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Banco de Sabadell is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Banco de Sabadell.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Banco de Sabadell

Banco Sabadell is een bank met roots in Catalonië. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in Alicante. Banca Sabadell is opgenomen in de IBEX 35 aandelenindex en geniet bij de leek bekendheid als hoofdsponsor van het befaamde tennistoernooi van Barcelona. Aandelen van deze bank worden overigens verhandeld als SAB op de beurs in Madrid.
Banco de Sabadell werd opgericht in 1881 in uiteraard Sabadell, de TSB Bank is een bekende dochter van deze bank, die behalve de bankfunctie ook een financieel dienstverlener genoemd mag worden. Het geeft voorts creditcards uit en biedt tal van financieringen en verzekeringen aan.