Aandelen Bank Of America kopen

Wil je beleggen in Bank Of America aandelen? Op deze pagina kan je direct Bank Of America aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bank Of America. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bank Of America raadplegen. Bank Of America is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAC.

Waar kan je Bank Of America aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bank Of America kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bank Of America?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bank Of America. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bank Of America?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bank Of America? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bank of America

Bank of America is de grootste commerciële bank van de Verenigde Staten als alleen gekeken wordt naar het vermogen van de onderneming.  Het geldt ook als het op twee na grootste bedrijf ter wereld. Althans volgens Forbes Global 2000 in 2020.  De aandelen van dit machtige bedrijf worden onder de aanduiding BAE verhandeld op de beurs in New York. 
Het hoofdkantoor van de Bank of America vind je in Charlotte in North Carolina.  Berkshire Hathaway van Warren Buffett is eigenaar van de bank dat in BofA Securities en Merrill Lynch bekende dochterondernemingen heeft. Bank of America is eveneens het grootste bedrijf in de Verenigde Staten dat geen onderdeel uitmaakt van de Dow Jones Industrial Average.