Aandelen Bank of E.Asia kopen

Wil je beleggen in Bank of E.Asia aandelen? Op deze pagina kan je direct Bank of E.Asia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bank of E.Asia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bank of E.Asia raadplegen. Bank of E.Asia is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0023.HK.

Waar kan je Bank of E.Asia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bank of E.Asia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bank of E.Asia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bank of E.Asia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bank of E.Asia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bank of E.Asia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bank of E.Asia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bank of E.Asia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bank of E.Asia

De Bank of East Asia wordt vaak kortweg BEA genoemd. Het is een in Hongkong gevestigde bank en financieel dienstverlener. In Central Hongkong is het hoofdkwartier gevestigd van de succesvolle bank. De aandelen van de bank worden als 0023 verhandeld op de beurs in Hong Kong.
De Bank of East Asia werd opgericht door Li Koon Chun en een bekende dochteronderneming is The Bank of East Asia China.  De bank verleent diensten als onder meer personal banking, verzekeringen en pensioenen. Het bedrijf heeft een divisie China en een divisie die zich bezighoudt met internationale contacten.