Aandelen Bank of Montreal kopen

Wil je beleggen in Bank of Montreal aandelen? Op deze pagina kan je direct Bank of Montreal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bank of Montreal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bank of Montreal raadplegen. Bank of Montreal is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BMO.

Waar kan je Bank of Montreal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bank of Montreal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bank of Montreal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bank of Montreal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bank of Montreal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bank of Montreal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bank of Montreal is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bank of Montreal.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bank of Montreal

Bank of Montreal is een Canadese multi nationale investeringsbank. Het is daarnaast ook een financieel dienstverlener. Niet heel verrassend werd het bedrijf opgericht in Montreal, in 1817 om precies te zijn. Eerst heette de bank Montreal Bank overigens,
Behalve in Montreal heeft het ook een hoofdkantoor in  Toronto en dat vanaf 1977.  De aandelen van de bank staan als BMO genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. In BMO Harris Bank en BMO Nesbitt Burns heeft het bekende dochterondernemingen. Aan de wieg van de bank stonden Horatio Gates en John Richardson.