Aandelen Bankcomm kopen

Wil je beleggen in Bankcomm aandelen? Op deze pagina kan je direct Bankcomm aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bankcomm. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bankcomm raadplegen. Bankcomm is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 3328.HK.

Waar kan je Bankcomm aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bankcomm kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bankcomm?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bankcomm. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bankcomm?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bankcomm? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bankcomm is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bankcomm.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bankcomm

Bankcomm is de verkorte naam voor Bank of Communication Ltd. De onderneming zag al in 1908 het levenslicht en het is de op vier na grootste bank van het Chinese vasteland. Bankcomm is er trots op dat het een van de banken is die in de moderne geschiedenis bankbiljetten heeft mogen uitgeven. De aandelen van het bedrijf worden als 61328 verhandeld op de beurs. 
Het hoofdkwartier van Bankcomm staat in Shanghai en officieel geldt de Staatsraad als moedermaatschappij van Bankcomm. Bocom International is een bekende dochteronderneming van deze grote bank.