Aandelen Bankia kopen

Wil je beleggen in Bankia aandelen? Op deze pagina kan je direct Bankia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bankia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bankia raadplegen. Bankia is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKIA.E.

Waar kan je Bankia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bankia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bankia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bankia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bankia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bankia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bankia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bankia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bankia

Bankia is een bekende Spaanse financiële insteling. Het geldt als de op drie na grootste van het land. Bankia werd gesticht in 2010. Oprichters waren destijds zeven al bestaande banken, banken die behoorlijk te lijden hebben gehad van de financiële en vastgoedcrisis die speelde vanaf het jaar 2008.
Ondertussen heeft Bankia al twaalf miljoen klanten en werken er vanaf de start van het bedrijf meer dan 25.000 mensen werkzaam. De aandelen van Bankia worden verhandeld op de beurs in Madrid als BKIA. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid en formeel eigenaar is Banco Financiero y de Akorros.