Aandelen Bankinter kopen

Wil je beleggen in Bankinter aandelen? Op deze pagina kan je direct Bankinter aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bankinter. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bankinter raadplegen. Bankinter is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKT.E.

Waar kan je Bankinter aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bankinter kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bankinter?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bankinter. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bankinter?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bankinter? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bankinter is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bankinter.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bankinter

Bankinter is een Spaanse bank dat het hoofdkantoor in hoofdstad Spanje heeft. De aandelen van deze onderneming staan al vanaf 1972 genoteerd aan de beurs van Madrid. Ondertussen is het ook een onderdeel van de IBEX 35 index. Op de reguliere beurs in Madrid worden de aandelen overigens verhandeld als BKT. Overigens werd Bankinter in 1965 opgericht.
Direct Line is net als Intermobilaria een dochteronderneming van Bankinter. Bankinter werd in 1965 opgericht als een Spaanse industriële bank dat via een joint venture van Banco de Santander en de al even bekende The Bank of America tot stand kwam.