Aandelen BankUnited kopen

Wil je beleggen in BankUnited aandelen? Op deze pagina kan je direct BankUnited aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BankUnited. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BankUnited raadplegen. BankUnited is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BKU.

Waar kan je BankUnited aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BankUnited kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BankUnited?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BankUnited. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BankUnited?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BankUnited? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over BankUnited

BankUnited is een bekende bankholding waarvan de aandelen openbaar verhandeld worden op de New York Stock Exchange als BKU. Het hoofdkwartier van BankUnited is gevestigd in Miami Lakes in de staat Florida. BankUnited National Associaton is een bekende dochteronderneming van Bank United.
BankUnited biedt een zeer breed scala aan bankproducten aan en dat aan zowel de particuliere als de zakelijke klant. Het verstrekt eveneens commercieel krediet en depositoproducten en doet dat op een nationaal platform. Ook worden de meer traditionele bankdiensten door BankUnited aangeboden.