Aandelen Bapcor kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bapcor aandelen? Op deze pagina kan je direct Bapcor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Coles Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COL.CHA.

Waar kan je Bapcor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bapcor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bapcor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bapcor . Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bapcor ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bapcor ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bapcor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Bapcor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bapcor

Sterke punten

 • Leidende marktpositie: Bapcor heeft een leidende positie in de Australische markt voor auto-onderdelen en accessoires.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed assortiment producten en diensten, waaronder onderdelen voor personenauto’s, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.
 • Groeipotentieel: Bapcor heeft plannen om uit te breiden naar nieuwe markten en zijn aanwezigheid in bestaande markten te vergroten, waardoor het potentieel heeft om zijn omzet te verhogen.
 • Efficiënte distributie: Het bedrijf heeft een efficiënt distributienetwerk, wat leidt tot snelle levering en tevreden klanten.
 • Goed management: Het managementteam van Bapcor heeft een bewezen staat van dienst in het runnen van succesvolle bedrijven.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van de Australische markt: Het grootste deel van de omzet van Bapcor komt uit de Australische markt, waardoor het bedrijf gevoelig is voor veranderingen in de economie en wetgeving in Australië.
 • Concurrentie: Bapcor opereert in een competitieve markt met veel gevestigde spelers en nieuwe toetreders, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.
 • Risico’s verbonden aan internationale expansie: Als Bapcor zijn activiteiten uitbreidt naar nieuwe markten, zijn er risico’s verbonden aan het betreden van nieuwe markten en het omgaan met verschillende culturen en zakelijke praktijken.

Over Bapcor

Het Australische Bapcor heeft aandelen die als BAP verhandeld worden op de Australian Securities Exchange. Bekendste dochter is Burson Automotive. Het bedrijf verkoopt en distribueert automotive aftermarket onderdelen.  De onderneming is actief in de takken Trade, Bapcor NZ, Specialist Wholesales en Retail. Bapcor is overigens gevestigd in Australië.

Bapcor heeft in totaal 180 winkels en stond voorheen bekend als Burson Group Ltd bekend. Pas in 2016 kreeg het bedrijf de huidige naam, Bapcor Limited. De voorlopers van de onderneming waren al actief vanaf het jaar 1971 overigens.

aandeel bapcor kopen

Wel of niet aandelen Bapcor kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, is Bapcor wellicht een goede keuze. Bapcor is een Australisch bedrijf dat zich richt op de distributie van auto-onderdelen en aanverwante producten. Het bedrijf heeft een sterke positie in de Australische en Nieuw-Zeelandse markt en is ook aanwezig in Azië.

Bapcor heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en heeft een solide financiële positie. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en technologie, wat goed nieuws is voor investeerders die op zoek zijn naar een bedrijf dat voorop loopt in de branche.

Maar natuurlijk zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in aandelen. Zo kan de markt volatiel zijn en kunnen er onverwachte gebeurtenissen optreden die invloed hebben op de aandelenkoers. Het is daarom belangrijk om altijd goed onderzoek te doen voordat je besluit om in een bedrijf te investeren.

Als je besluit om in Bapcor te investeren, is het belangrijk om geduldig te zijn en een langetermijnstrategie te hebben. Aandelenkoersen kunnen fluctueren, maar als je gelooft in het bedrijf en zijn groeipotentieel, kan het een goede investering zijn voor de toekomst.

Al met al lijkt Bapcor een veelbelovende keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een solide en innovatief bedrijf in de auto-onderdelenindustrie. Maar vergeet niet dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om zorgvuldig te overwegen of dit de juiste keuze is voor jouw persoonlijke financiële situatie en doelen.