Aandelen Bapcor kopen

Wil je beleggen in Bapcor aandelen? Op deze pagina kan je direct Bapcor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Coles Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Coles Group raadplegen. Coles Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COL.CHA.

Waar kan je Bapcor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bapcor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bapcor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bapcor . Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bapcor ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bapcor ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bapcor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bapcor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bapcor

Het Australische Bapcor heeft aandelen die als BAP verhandeld worden op de Australian Securities Exchange. Bekendste dochter is Burson Automotive. Het bedrijf verkoopt en distribueert automotive aftermarket onderdelen.  De onderneming is actief in de takken Trade, Bapcor NZ, Specialist Wholesales en Retail. Bapcor is overigens gevestigd in Australië.
Bapcor heeft in totaal 180 winkels en stond voorheen bekend als Burson Group Ltd bekend. Pas in 2016 kreeg het bedrijf de huidige naam, Bapcor Limited. De voorlopers van de onderneming waren al actief vanaf het jaar 1971 overigens.