Aandelen Barclays kopen

Wil je beleggen in Barclays aandelen? Op deze pagina kan je direct Barclays aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers alwaar je kunt investeren in Barclays. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Barclays raadplegen. Barclays is een aandeel uit de Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in GBP aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BARC-L.

Waar kan je Barclays aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel <aandeel> kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Barclays?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Barclays. Door middel van de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Barclays?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Barclays? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Barclays is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Barclays.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Barclays

Barclays is een internationaal opererende dienstverlener. De holding is met de aandelen genoteerd aan de London Stock Exchange. Bovendien is Barclays een FTSE 100 onderneming en staan de aandelen onder BARC genoteerd aan de New York Stock Exchange. Barclays is met het hoofdkwartier gevestigd in Londen. 
In de Barclay Card en Barclays Capital heeft Barclays twee belangrijke dochterondernemingen. Ondertussen geldt Barclays als een van de grootste banken, wereldwijd.  Bovendien wordt het gerekend tot de 25 grootste bedrijven. De geschiedenis gaat ver terug als het Barclays betreft, naar de zeventiende eeuw om precies te zijn. In het jaar 1736, ver na oprichting dus, werd overigens pas de naam Barclays gebruikt.