Aandelen Barratt Developments kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Barratt Developments aandelen? Op deze pagina kan je direct Barratt Developments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Barratt Developments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Barratt Developments raadplegen. Barratt Developments is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BDEV-L.

Waar kan je Barratt Developments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Barratt Developments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Barratt Developments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Barratt Developments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Barratt Developments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Barratt Developments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Barratt Developments is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Barratt Developments.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Barratt Developments

Sterke punten

 • Marktleider: Barratt Developments is een van de grootste woningontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk en heeft een sterke positie in de markt.
 • Goede financiële positie: Het bedrijf heeft een solide balans en heeft in de afgelopen jaren een sterke groei van de omzet en winst laten zien.
 • Diversificatie: Barratt Developments heeft een divers portfolio van verschillende soorten woningen en is actief in verschillende regio’s, wat kan helpen om risico’s te spreiden.
 • Innovatie: Het bedrijf heeft aangegeven te blijven investeren in innovatie en duurzaamheid, wat positief kan zijn voor de toekomstige groei en aandelenwaarde.

Zwakke punten

 • Cyclusgevoeligheid: De bouwsector is sterk afhankelijk van de economische cyclus en kan daarom volatiel zijn.
 • Regulering: Barratt Developments is onderhevig aan strikte regelgeving en kan worden beïnvloed door veranderingen in de wetgeving, zoals belastingen en subsidies.
 • Concurrentie: De woningmarkt in het Verenigd Koninkrijk is competitief en Barratt Developments concurreert met andere grote ontwikkelaars.
 • Onzekerheid Brexit: De onzekerheid rond de Brexit kan invloed hebben op de woningmarkt en Barratt Developments’ activiteiten en groei in de toekomst.

Over Barratt Developments

Barratt Developments geldt als een van de grootste vastgoedontwikkelaars van het Verenigd Koninkrijk. Het beschikt over een netwerk met meer dan 30 verschillende divisies. De onderneming werd gestart in 1958 en het heette in eerste instantie Greensitt Bros. De aandelen van het bedrijf worden als BOEV verhandeld op de beurs in Londen.

Het hoofdkantoor van Barratt Developments vind je in het Engelse Coalville en het bedrijf is uitgegroeid tot een FTSE 100 component. Meest bekende dochteronderneming is BDW Trading Limited. Tijdens de eerste jaren was het bedrijf overigens gevestigd in Newcastle.

aandeel barratt developments kopen

Wel of niet aandelen Barratt Developments kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen, dan is het belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je investeert. Barratt Developments, een van de grootste woningontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk, is een optie waar je misschien naar kijkt. Maar is het een verstandige investering?

Allereerst is het goed om te weten dat Barratt Developments een sterke marktpositie heeft en in de afgelopen jaren een sterke financiële groei heeft laten zien. Het bedrijf heeft ook aangegeven te blijven investeren in innovatie en duurzaamheid, wat positief kan zijn voor de toekomstige groei en aandelenwaarde.

Aan de andere kant is het goed om te onthouden dat de bouwsector sterk afhankelijk is van de economische cyclus en daarom volatiel kan zijn. Ook is Barratt Developments onderhevig aan strikte regelgeving en concurreert het met andere grote ontwikkelaars. Bovendien kan de onzekerheid rond de Brexit invloed hebben op de woningmarkt en Barratt Developments’ activiteiten en groei in de toekomst.

Kortom, het kopen van aandelen Barratt Developments kan een interessante investering zijn, maar het is belangrijk om alle aspecten zorgvuldig te overwegen voordat je een beslissing maakt. Zorg ervoor dat je grondig onderzoek doet en eventueel advies vraagt aan een financieel adviseur voordat je investeert.