Aandelen Barratt Developments kopen

Wil je beleggen in Barratt Developments aandelen? Op deze pagina kan je direct Barratt Developments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Barratt Developments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Barratt Developments raadplegen. Barratt Developments is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BDEV-L.

Waar kan je Barratt Developments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Barratt Developments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Barratt Developments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Barratt Developments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Barratt Developments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Barratt Developments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Barratt Developments is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Barratt Developments.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Barratt Developments

Barratt Developments geldt als een van de grootste vastgoedontwikkelaars van het Verenigd Koninkrijk. Het beschikt over een netwerk met meer dan 30 verschillende divisies. De onderneming werd gestart in 1958 en het heette in eerste instantie Greensitt Bros. De aandelen van het bedrijf worden als BOEV verhandeld op de beurs in Londen.
Het hoofdkantoor van Barratt Developments vind je in het Engelse Coalville en het bedrijf is uitgegroeid tot een FTSE 100 component. Meest bekende dochteronderneming is BDW Trading Limited. Tijdens de eerste jaren was het bedrijf overigens gevestigd in Newcastle.