Aandelen BASF kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in BASF aandelen? Op deze pagina kan je direct BASF aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BASF. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BASF raadplegen. BASF is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAS.DE.

Waar kan je BASF aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BASF kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel BASF?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BASF. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BASF?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BASF? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BASF is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BASF.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse BASF

Sterke punten:

  • Diversificatie: BASF is actief in verschillende sectoren, waaronder landbouw, chemie, energie en materialen, waardoor het minder kwetsbaar is voor schommelingen in een specifieke sector.
  • Innovatie: Het bedrijf heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en investeert aanzienlijk in nieuwe technologieën en producten.
  • Internationaal bereik: BASF heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en is actief in meer dan 80 landen.

Zwakke punten:

  • Gevoeligheid voor economische cycli: BASF is afhankelijk van de economische omstandigheden en kan worden beïnvloed door een vertraging in de economie.
  • Overcapaciteit: De chemische industrie waar BASF in opereert heeft te maken met overcapaciteit, waardoor de prijzen onder druk kunnen komen te staan.
  • Milieu- en gezondheidsrisico’s: Chemische producten hebben vaak milieu- en gezondheidsrisico’s, waardoor BASF te maken kan krijgen met regelgevingsproblemen of reputatieschade.

aandeel basf kopen

Wel of niet aandelen BASF kopen?

Ben je van plan om te investeren in aandelen en vraag je je af of het de moeite waard is om BASF-aandelen te kopen? Laten we eens kijken naar wat BASF is en hoe het bedrijf presteert op de beurs.

BASF is een Duits chemiebedrijf en een van ’s werelds grootste producenten van chemische stoffen. Het bedrijf is betrokken bij verschillende sectoren, waaronder landbouw, auto-industrie, constructie en elektronica. De aandelen van BASF worden verhandeld op de Duitse beurs en zijn ook beschikbaar op andere beurzen over de hele wereld.

Als we naar de aandelenprestaties van BASF kijken, kunnen we zien dat de prijs de afgelopen jaren is gestegen en gedaald. Dit is typerend voor de aandelenmarkt en betekent dat er risico’s zijn verbonden aan het investeren in BASF. Toch heeft het bedrijf een solide reputatie en heeft het in het verleden dividend uitgekeerd aan zijn aandeelhouders.

Als je overweegt om BASF-aandelen te kopen, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te bepalen of het past bij je beleggingsdoelen en risicobereidheid. Als je van plan bent om te investeren op de lange termijn en vertrouwen hebt in de toekomst van de chemiesector, kan BASF een goede keuze zijn.

Uiteindelijk is het investeren in aandelen altijd een persoonlijke beslissing en is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.