Aandelen Bausch Health kopen

Wil je beleggen in Bausch Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Bausch Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bausch Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bausch Health raadplegen. Bausch Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BHC.

Waar kan je Bausch Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bausch Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bausch Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bausch Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bausch Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bausch Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bausch Health is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bausch Health.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bausch Health

Bausch Health is een zeer bekende multinational die gespecialiseerd in farmacie. Het hoofdkwartier van Bausch Heath vind je terug in het Canadese Laval. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt de farmaceutische producten en ook merkgeneesmiddelen. Die geneesmiddelen zijn vooral geschikt voor huidziekten en gastro-intestinale aandoeningen, voor de gezondheid van de ogen en te gebruiken bij neurologische aandoeningen.
Onder de aanduiding BHC worden de aandelen verhandeld op de Toronto Stock Exchange. Bausch & Lomb is een bekende dochteronderneming van Bausch Health zoals ook Philidor Rx Services dat is.