Aandelen Baxter kopen

Wil je beleggen in Baxter aandelen? Op deze pagina kan je direct Baxter aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Baxter. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Baxter raadplegen. Baxter is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BAX.

Waar kan je Baxter aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Baxter kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Baxter?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Baxter. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Baxter?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Baxter? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Baxter

Baxter is een bekend gezondheidszorgbedrijf dat zich specifiek richt op het produceren van producten voor de behandeling van hemofilie, nieraandoeningen, immuunziekten en andere medische aandoeningen. Baxter is een Fortune 500 bedrijf dat zich gaandeweg opsplitste in twee verschillende bedrijven: BioScience en Medical Products. Het bedrijf zet jaarlijks voor tientallen miljarden dollars om.
BioScience staat met name bekend om de productie van recombinante en bloedplasma eiwitten. Deze producten worden toegepast voor de behandeling van hemofilie en andere bloedingsstoornissen. De andere tak, Medical Products, produceert intraveneuze producten. Bovendien worden producten geproduceerd voor vloeistoffen en medicijnen voor de behandeling van terminale nierziekte en onomkeerbaar nierfalen.