Aandelen Bbva kopen

Wil je beleggen in Bbva aandelen? Op deze pagina kan je direct Bbva aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bbva. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bbva raadplegen. Bbva is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BBVA.E.

Waar kan je Bbva aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bbva kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bbva?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bbva. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bbva?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bbva? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bbva is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bbva.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bbva

BBVA staat voor de Banco Bilbao Vizcaya Argentaria en is een Spaanse bankgroep die actief is in rond de dertig verschillende landen. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Spanje zelf en in Latijns Amerika. In Bilbao staat het hoofdkantoor van deze bank die de aandelen als BBVA verhandeld ziet worden op de BME.
De bank is er vanaf 1999 en in BBVA Bancorner en BBVA Continental heeft het twee belangrijke dochters. De bank beschikt over 3000 kantoren in 35 landen en belangrijke landen voor de bank zijn Spanje, Mexico, Amerika en Turkije. In totaal worden de aandelen op vijf beurzen verhandeld. Het is onder meer een onderdeel van de BEX-35 index.