Aandelen BCE kopen

Wil je beleggen in BCE aandelen? Op deze pagina kan je direct BCE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BCE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BCE raadplegen. BCE is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BCE.

Waar kan je BCE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BCE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BCE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BCE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BCE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BCE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BCE is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BCE.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BCE

BCE was voorheen vooral bekend als Bell Canada Enterprise. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met massamedia activiteiten. De aandelen van BCE staan  ook als zodanig genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. BCE bestaat vanaf 1983 en bekende dochters zijn Bell Canada, Bell Media en The Source. Het bedrijf is ontstaan na een corporate reorganisatie.
Ondertussen geldt BCE als een van de grootste bedrijven die Canada rijk is. Het is tegenwoordig eveneens onderdeel van de S&P en TS60 index. De aandelen staan eveneens vermeldt op de New York Stock Exchange.