Aandelen BDX kopen

Wil je beleggen in BDX aandelen? Op deze pagina kan je direct BDX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BDX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BDX raadplegen. BDX is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BDX.

Actuele koers van het aandeel BDX

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BDX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in BDX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BDX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je BDX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BDX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf BDX

BDX staat voor Becton, Dickinson and Company. Het is een Amerikaans bedrijf dat actief is in de medische technologie. BDX produceert medische apparaten, instrumentensystemen en reagentia, producten die het vervolgens ook verkoopt. Ook is BDX beschikbaar voor advies en analysediensten. Het bedrijf werd al in 1897 opgericht en heeft de hoofdzetel in Franklin Lakes, New Jersey. De onderneming is ondertussen al in vijftig landen actief. Tot de brede en loyale klantenkring van BDX behoren onder meer gezondheidszorginstellingen, wetenschappelijke onderzoekers en de farmaceutische industrie. BDX wordt verhandeld op de NYSE als BDX en is een S&P 500 component.