Aandelen Beacon Roofing Supply kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Beacon Roofing Supply aandelen? Op deze pagina kan je direct Beacon Roofing Supply aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beacon Roofing Supply. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beacon Roofing Supply raadplegen. Beacon Roofing Supply is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BECN.

Waar kan je Beacon Roofing Supply aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beacon Roofing Supply kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Beacon Roofing Supply?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beacon Roofing Supply. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beacon Roofing Supply?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beacon Roofing Supply? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Beacon Roofing Supplies

Sterke punten Beacon Roofing Supplies:

 • Toonaangevende positie: Beacon Roofing Supplies is een belangrijke speler in de dakbedekkingsindustrie en levert een breed scala aan bouwmaterialen en diensten aan professionele dakdekkers.
 • Uitgebreid assortiment: Het bedrijf biedt een breed assortiment aan dakbedekkingsmaterialen en aanverwante producten, waaronder shingles, dakisolatie, dakramen en accessoires.
 • Regionale aanwezigheid: Beacon Roofing Supplies heeft een sterke regionale aanwezigheid, met meerdere vestigingen verspreid over verschillende locaties. Dit stelt hen in staat om lokaal aan de behoeften van klanten te voldoen.
 • Deskundig advies: Het bedrijf biedt deskundig advies en technische ondersteuning aan dakdekkers, waardoor ze kunnen vertrouwen op de expertise van Beacon Roofing Supplies bij het selecteren en installeren van de juiste materialen.

Zwakke punten Beacon Roofing Supplies:

 • Concurrentie: De dakbedekkingsindustrie is competitief, met andere spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden. Beacon Roofing Supplies moet zich blijven onderscheiden en concurrerende prijzen en kwaliteit leveren om klanten aan te trekken en te behouden.
 • Afhankelijkheid van de bouwsector: Het bedrijf is afhankelijk van de prestaties van de bouwsector, die gevoelig kan zijn voor economische schommelingen. Veranderingen in de bouwactiviteit kunnen invloed hebben op de vraag naar dakbedekkingsmaterialen.
 • Regelgevingsrisico’s: De dakbedekkingsindustrie is onderhevig aan regelgeving met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en milieunormen. Beacon Roofing Supplies moet voldoen aan deze regelgeving om wettelijke en reputatierisico’s te vermijden.
 • Weersafhankelijkheid: De vraag naar dakbedekkingsmaterialen kan worden beïnvloed door weersomstandigheden, zoals seizoensgebonden patronen en extreme weersomstandigheden die de bouwactiviteit kunnen beperken.

Over Beacon Roofing Supply

Beacon Roofing Supply staat borg voor alleen de beste residentiele en niet-residentiele dakproducten en aanverwante bouwproducten die het specifiek aan de man en vrouw brengt in Noord Amerika. De aandelen staan als BECH genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkantoor van de onderneming is te vinden in Herndon in de Amerikaanse staat Virginia.

Bekende dochteronderneming van Beacon Roofing Supply is Allied Building Products Corporation. Het in 1928 opgerichte bedrijf is een Russell 2000 component en heeft in totaal 589 locaties in alle vijftig staten in zes Canadese provincies.

Beacon Roofing Supply

Wel of niet aandelen Beacon Roofing Supply kopen?

Beacon Roofing Supply is een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakbedekkingsmaterialen en bouwproducten. Maar is het een goed idee om aandelen van Beacon Roofing Supply te kopen? Laten we het eens bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in de bouwsector, kan het kopen van aandelen van Beacon Roofing Supply het overwegen waard zijn. Het bedrijf heeft een solide reputatie en levert een breed scala aan hoogwaardige producten aan de bouwindustrie. Dit kan interessant zijn voor investeerders die geloven in de groei van de sector.

Bovendien heeft Beacon Roofing Supply in het verleden consistente financiële prestaties laten zien en heeft het een sterke marktpositie. Dit kan vertrouwen wekken bij beleggers die op zoek zijn naar stabiliteit en rendement op hun investeringen.

Uiteraard brengt beleggen in aandelen altijd risico’s met zich mee, en het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt. Het is verstandig om de algemene economische trends en de vooruitzichten van de bouwsector in de gaten te houden.

Over het geheel genomen kan het kopen van aandelen van Beacon Roofing Supply een interessante optie zijn voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de bouwindustrie en willen profiteren van de groeiende vraag naar dakbedekkingsmaterialen. Maar zoals altijd is het belangrijk om je eigen risicobereidheid en beleggingsdoelen in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt.