Aandelen Beacon Roofing Supply kopen

Wil je beleggen in Beacon Roofing Supply aandelen? Op deze pagina kan je direct Beacon Roofing Supply aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beacon Roofing Supply. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beacon Roofing Supply raadplegen. Beacon Roofing Supply is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BECN.

Waar kan je Beacon Roofing Supply aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beacon Roofing Supply kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Beacon Roofing Supply?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beacon Roofing Supply. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beacon Roofing Supply?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beacon Roofing Supply? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Beacon Roofing Supply

Beacon Roofing Supply staat borg voor alleen de beste residentiele en niet-residentiele dakproducten en aanverwante bouwproducten die het specifiek aan de man en vrouw brengt in Noord Amerika. De aandelen staan als BECH genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkantoor van de onderneming is te vinden in Herndon in de Amerikaanse staat Virginia.
Bekende dochteronderneming van Beacon Roofing Supply is Allied Building Products Corporation. Het in 1928 opgerichte bedrijf is een Russell 2000 component en heeft in totaal 589 locaties in alle vijftig staten in zes Canadese provincies.