Aandelen Bed Bath & Beyond kopen

Wil je beleggen in Bed Bath & Beyond aandelen? Op deze pagina kan je direct Bed Bath & Beyond aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bed Bath & Beyond. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bed Bath & Beyond raadplegen. Bed Bath & Beyond is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqSG. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BBBY.

Waar kan je Bed Bath & Beyond aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bed Bath & Beyond kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Bed Bath & Beyond?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bed Bath & Beyond. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bed Bath & Beyond?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bed Bath & Beyond? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bed & Bath & Beyond

Bed Bath & Beyond is een keten van winkels dat hoofdzakelijk huishoudelijke artikelen aanbiedt. De winkels vind je in de Verenigde Staten, Canada en Mexico.
Bed Bath & Beyond opende in 1985 de eerste superstore, zoals het bedrijf altijd een voorloper is geweest. Het bedrijf is steeds in ontwikkeling en nam in 1993 geïntegreerde computer gebaseerde voorraad beheersystemen in gebruik. Dat deed men om de concurrentie beter het hoofd te kunnen bieden. In 1992 was Bed Bath & Beyond al naar de beurs gegaan. Opnieuw een mijlpaal in 1999 toen voor het eerst een omzet van meer dan 1 miljard werd gehaald. Het bedrijf is bekend geworden door het gebruik van promotiecoupons en promotionele kortingstactieken. Ook heeft het tegenwoordig Labwinkels.