Aandelen Beiersdorf kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Beiersdorf aandelen? Op deze pagina kan je direct Beiersdorf aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beiersdorf. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beiersdorf raadplegen. Beiersdorf is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEI.DE.

Waar kan je Beiersdorf aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beiersdorf kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Beiersdorf?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beiersdorf. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beiersdorf?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beiersdorf? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Beiersdorf is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Beiersdorf.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Beiersdorf

Sterke punten:

  • Bekende merken: Beiersdorf heeft verschillende bekende merken in haar portfolio, zoals Nivea en Hansaplast, die wereldwijd populair zijn.
  • Diversificatie: Beiersdorf heeft een diversificatie van producten en is actief in verschillende marktsegmenten, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van één product of markt.
  • Financiële stabiliteit: Beiersdorf heeft een stabiele financiële situatie en heeft de afgelopen jaren solide winsten en omzetten gerealiseerd.

Zwakke punten:

  • Concurrentie: Beiersdorf concurreert met andere grote spelers in de markt, wat kan leiden tot prijsdruk en een afname van de marktpositie.
  • Afhankelijkheid van enkele merken: Hoewel Beiersdorf een diversificatie van producten heeft, zijn enkele van de belangrijkste merken van het bedrijf verantwoordelijk voor een groot deel van de omzet, wat een risico kan vormen voor de bedrijfsresultaten als deze merken minder populair worden.

Over Beiersdorf

Beiersdorf is een zeer bekende Duitse multinational. Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Hamburg. Beiersdorf verzorgt producten voor persoonlijke verzorging en doet dat via bekende merken als 8×4, Elastoplast, Hansaplast, Labello en Nivea; producten die ook in in ons land gretig aftrek vinden.

Aandelen Beiersdorf worden als BEI verhandeld op de Duitse beurs en bekende dochters zijn Tesa SE en La Prairie Group, moeder is Maxingest. Het bedrijf is voor meer dan de helft van de aandelen in handen van de Tchibo Holding, een holding die weer van de bekende familie Herz is.

aandeel beiersdorf kopen

Wel of niet aandelen Beiersdorf kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen, dan is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke aandelen je wilt kopen. Een van de bedrijven waar je misschien naar kijkt, is Beiersdorf. Maar is het een slimme keuze om aandelen van dit bedrijf te kopen?

Beiersdorf is een Duits bedrijf dat bekend staat om zijn consumentenproducten, zoals Nivea, Labello en Hansaplast. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en een lange geschiedenis van succesvolle producten en innovaties.

Als we kijken naar de financiële prestaties van Beiersdorf, dan zien we dat het bedrijf solide resultaten behaalt. De omzet is gestaag gegroeid in de afgelopen jaren en de winst is ook stabiel. Dit geeft aan dat Beiersdorf een gezond bedrijf is dat goed presteert.

Maar voordat je besluit om aandelen van Beiersdorf te kopen, is het belangrijk om ook naar de risico’s te kijken. Zo kan de markt voor consumentenproducten volatiel zijn en kunnen er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, zoals economische neergang of concurrentie van andere bedrijven.

In het algemeen lijkt Beiersdorf een solide bedrijf met goede financiële prestaties en een sterke reputatie. Maar het blijft belangrijk om zorgvuldig te overwegen of het kopen van aandelen van dit bedrijf past bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid.