Aandelen Beiersdorf kopen

Wil je beleggen in Beiersdorf aandelen? Op deze pagina kan je direct Beiersdorf aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Beiersdorf. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Beiersdorf raadplegen. Beiersdorf is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BEI.DE.

Waar kan je Beiersdorf aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Beiersdorf kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Beiersdorf?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Beiersdorf. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Beiersdorf?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Beiersdorf? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Beiersdorf is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Beiersdorf.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Beiersdorf

Beiersdorf is een zeer bekende Duitse multinational. Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Hamburg. Beiersdorf verzorgt producten voor persoonlijke verzorging en doet dat via bekende merken als 8×4, Elastoplast, Hansaplast, Labello en Nivea; producten die ook in in ons land gretig aftrek vinden.
Aandelen Beiersdorf worden als BEI verhandeld op de Duitse beurs en bekende dochters zijn Tesa SE en La Prairie Group, moeder is Maxingest. Het bedrijf is voor meer dan de helft van de aandelen in handen van de Tchibo Holding, een holding die weer van de bekende familie Herz is.